Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedno dijete teže ozlijeđeno

Gradske vlasti Virovitice najavljuju promjene nakon teške nesreće u kojoj su na pješačkom stradali školarci: "Pomaknut ćemo ga"

Aktualno Galerija Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 3 Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 2 Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 1 Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 4 Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Nesreća u Virovitici: Ilustracija - 5 Galerija 1/6 >>
Prvoga dana drugog polugodišta u Virovitici se dogodila teška nesreća. Na dvoje djece na pješačkom prijelazu naletio je 72-godišnji vozač kombija. Nesreća se dogodila prije sedam sati ujutro, a najveći je uzrok slaba vidljivost zbog noćnih uvjeta vožnje i kiše.

Lakše ozlijeđeno 12-godišnje dijete pušteno je kući iz bolnice, dok je dvije godine starije dijete zadržano na bolničkom liječenju zbog teških ozljeda nakon što je na njih, na pješačkom prijelazu u Virovitici, naletio 72-godišnji vozač kombija.

Iz Grada su najavili premještanje tog pješačkog prijelaza.

"Meni je žao što se to djeci dogodilo. Inače taj pješački prijelaz nije jedan od najopasnijih. Nismo imali toliko prometnih nesreća na pješačkim prijelazima, nije bio toliko izložen.

Pročitajte i ovo Nesreća u Kerestincu PREMINUO JE Objavljeni detalji teške nesreće u Kerestincu: Muškarac prešao u suprotnu traku pa se zabio direktno u drugi automobil

Pomaknut ćemo ga na vidljivije mjesto i tamo će se pojačati svjetlo, ali opet kažem - možemo mi napraviti tehnička rješenja tako da na svaki pješački stavimo semafor. Međutim, problem je opet u tome što vozači moraju paziti, i pješaci isto", zaključio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin za Dnevnik Nove TV.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene