Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici na pretragama

Ivo Sanader hospitaliziran, suđenje za Fimi mediju nastavlja se 7. studenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader u utorak nije došao na ponovljeno suđenje u slučaju Fimi media, jer je dan ranije zadržan na bolničkim pretragama pa su otkazane čak četiri zakazane rasprave, a suđenje će se nastaviti 7. studenoga.

Iz dokumentacije koju je sudu predao njegov odvjetnik Čedo Prodanović, Sanader je u bolnici zbog pretraga otečenih limfnih čvorova.

Pročitajte i ovo Sanader šef zatvorske knjižnice - 2 Hoće li uskoro izaći na slobodu? Sanader postao šef zatvorske knjižnice: "Relativno brzo bismo ga mogli vidjeti u Zagrebu" Slika nije dostupna Afera Fimi Media Odgođeno suđenje Sanaderu: Odvjetnici Sloković i Prodanović nisu se pojavili, sutkinja ih kaznila

Sanaderova su suđenja i ranije odgađana zbog njegovih raznih zdravstvenih problema.

Na četiri odgođena ročišta, ranije zakazana za 17. 18. 24. i 25. listopada, trebalo je biti ispitano 20 svjedoka.

Uz bivšeg premijera Sanadera na optuženičkoj klupi u ovom slučaju je i HDZ kao prva stranka optužena za korupciju, nekadašnji stranački rizničar Mladen Barišić, vlasnica Fimi medije Nevenka Jurak, nekadašnja HDZ-ova blagajnica Branka Pavošević te bivši glasnogovornik Sanaderove Vlade i HDZ-a Ratko Maček.

Svi su na početku ponovljenog suđenja koje je zatražio Vrhovni sud, za razliku od prvog postupka, odbacili optužbe za izvlačenje novca iz državnih institucija i tvrtki te punjenje "crnog stranačkog fonda" preko marketinške agencije Fimi media. (Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene