Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivica Todorić u najnovijoj objavi na blogu ponovno se obrušio na Vladina povjerenika u Agrokoru Antu Ramljaka i ministricu Martinu Dalić.


Ivica Todorić u ponedjeljak navečer ponovno se oglasio na svom blogu. Objavu prenosimo u cijelosti.

Vezani članci Ivica Todorić (Foto: Vantagenews.com/PIXSELL) Todorić objavio još jedan tekst, znakovitog naslova Ivica Todorić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Nove objave na blogu: Ivica Todorić o "tajnom društvu koje upravlja Hrvatskom"

"Informacija koja je danas objavljena u nekim medijima, o tome da je tvrtka Fairtrade sudjelovala u prikrivenom financiranju Agrokora potpuna je izmišljotina koja nema nikakve veze s istinom i služi isključivo stvaranju lažnih javnih predodžbi o cijelom slučaju i meni osobno. Istina je, naime, da je grupa AWT bila vlasnik 2% dionica Agrokora koje je sam Agrokor otkupio i platio u cijelosti iznos od 50 milijuna Eura. Još je veća konstrukcija da sam od EBRD-a kupio povlaštene dionice.

Notorna je činjenica da je EBRD imao samo redovne dionice koje su kupljene Agrokorovom pozajmicom meni osobno, a ona bi, naravno, bila vraćena da mi neustavnim Lexom nije onemogućeno upravljanje mojim privatnim vlasništvom. Ovakve konstrukcije i paušalna, ni na jednoj činjenici temeljena tumačenja, dolaze iz istog izvora - radionice laži Ante Ramljaka i Martine Dalić kako bi me se javno kriminaliziralo i stvorio lažni dojam o kriminalu u Agrokoru pod mojom upravom koji se nikada nije dogodio."