Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gazda se raspisao

Todorić ima novu poruku za premijera: "Ovo je kraj. Plenković će se vrlo brzo morati suočiti s činjenicama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odlazak Gorana Marića, još jednog ministra u vladi Andreja Plenkovića, komentirao je danas i Ivica Todorić na svom blogu.Todorić kaže da je ovo Plenkovićev kraj te da će vrlo brzo morati preuzeti odgovornost za zločin kojijepočinio nad hrvatskim narodom i državom.

"Iza mene su stotine objavljenih dokumenata i dokaza nedvojbene korupcije Andreja Plenkovića i njegovih, kako oslovljava članove svoje zločinačke organizacije, ministara. Rušenje tih takozvanih ministara, kao i na proziran način iznuđene njihove nevoljke ostavke, samo su dokaz neodržive politike sazdane na kriminalu za kojeg je, naravno, znao i onaj tko ih je predložio i imenovao ministrima - premijer Plenković", piše Ivica Todorić na svom blogu.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Slučaj Agrokor Todorić se obratio javnosti nakon pada ključnog vještačenja: "Sve im se srušilo"

Todorić kaže da Plenković nije sam smijenio svoje ministre jer su oni njegova slika. "Slika koja silaskom s trona prestaje biti zaštićena političkim plaštom premijera već postaje lovina i meta. A pitanje je tko će pristati biti meta i štititi svojeg pokrovitelja i političkog zaštitnika", kaže bivši vlasnik bivšeg Agrokora i aktualna meta istražitelja u tri istrage.

Uvjere je, kaže da će većina spomenutih postati pokajnici i otvarati potpuno nove i još nepoznate kriminalne stranice iza kojih stoji premijer zemlje s najlošijim ekonomskim i socijalnim pokazateljima u EU.

U svom podužem postu objašnjava politička i ekonomska zbivanja u zemlji, spominje prevaru birača i besramnu kupovinu glasova, rejting premijera, istrage koje USKOK vodi protiv političara...

"HDZ-ovi ministri u vladi redom Damir Krstičević, Gabrijela Žalac, Zdravko Marić, Martina Dalić, Goran Marić, Lovro Kuščević, Tomislav Tolušić jedni za drugim prepuni su afera s ozbiljnim naznakama kriminalnih radnji. Svi su oni redom osobni izbor premijera Plenkovića", kaže Todorić, podsjećajući da se za Gorana Marića u zadnji trenutak izmislilo ministarstvo.

Nije propustio opet spomenuti ni grupu Borg za koju kaže da je veća od svih afera i aferica zajedno. 

"Zašto premijer nije istovremeno reagirao na indicije o kriminalu Martine Dalić, Lovre Kuščevića i Gorana Marića ali i na ozbiljne dokaze protiv Gabrijele Žalac i Tomislava Tolušića? Ponavljam odgovor koji je vrlo jednostavan i jasan - zato jer oni znaju za kreiranje Grupe Borg, znaju za otimanje milijardi (i državnih i mojih i novaca malih dioničara) kroz neviđeni, bestijalni kriminal u Agrokoru", piše Todorić.

Zaključuje da će najavljena rekonstrukcija Vlade zapravo biti kapitulacija. "Ovo nije početak kraja Plenkovića, to je kraj. Andrej Plenković je u užasnom strahu jer će se vrlo brzo morati suočiti s činjenicama i preuzeti odgovornost za zločin koji je počinio nad Hrvatskim narodom i Državom. Gospodine Plenkoviću za kriminal ćete odgovarati i zato jer kriminal nije stranka, kriminalci imaju ime i prezime, njihova su djela samo njihova", poručuje Todorić premijeru, dodajući da o zastari ne mora razmišljati jer će "za ono što je Plenković učinio u Agrokoru" nastupiti tek za 18 godina.

Aktualno Kontroverzna fotka golišave milijarderke skupila više od 10 milijuna lajkova, ali i mnoge negativne reakcije Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram +4 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Kontroverzna fotka golišave milijarderke skupila više od 10 milijuna lajkova, ali i mnoge negativne reakcije 1/10 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene