Ivana Paradžiković podržala je kampanju citajdoma Udruge SOS dječje selo Hrvatska čiji je cilj čitanjem priča uljepšati dan djeci u domovima te pozvati građane da donacijom od 10 kuna pomognu u stvaranju sigurnog doma za svako dijete


Kampanja je započela 21. travnja, a završava 21. svibnja s misijom da se tijekom četiri tjedna djeci obogati vrijeme u teškim trenucima.

Vezani članci Inga Poje - 3 Upoznajte kung-fu baku: Pogledajte zašto je džeparima bolje da Ingu (73) zaobilaze u širokom luku Ivana Paradžiković Nova TV slavila u čak tri kategorije: ''Posvećujem tu nagradu svim hrabrim ženama koje su istupile u Provjerenom''

Čitajući priču u videu koji je objavila na svojim društvenim mrežama, Ivana Paradžiković uključila se u kampanju, a svojim je sudjelovanjem pomogla da se društvenim mrežama proširi pozitivna energija koja će razveseliti djecu i obitelji u Hrvatskoj i šire.

Ivana je iz knjige 'Priče o neustrašivim hrvatskim ženama' izabrala inspirativnu priču o Mariji Jurić Zagorki koja je istraživala važne novinarske priče i borila se za bolji položaj žena u društvu.