Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

Ivana Paradžiković čitanjem priče podržala kampanju #citajdoma Udruge SOS dječje selo Hrvatska

Ivana Paradžiković podržala je kampanju citajdoma Udruge SOS dječje selo Hrvatska čiji je cilj čitanjem priča uljepšati dan djeci u domovima te pozvati građane da donacijom od 10 kuna pomognu u stvaranju sigurnog doma za svako dijete

Kampanja je započela 21. travnja, a završava 21. svibnja s misijom da se tijekom četiri tjedna djeci obogati vrijeme u teškim trenucima.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Čitajući priču u videu koji je objavila na svojim društvenim mrežama, Ivana Paradžiković uključila se u kampanju, a svojim je sudjelovanjem pomogla da se društvenim mrežama proširi pozitivna energija koja će razveseliti djecu i obitelji u Hrvatskoj i šire.

Ivana je iz knjige 'Priče o neustrašivim hrvatskim ženama' izabrala inspirativnu priču o Mariji Jurić Zagorki koja je istraživala važne novinarske priče i borila se za bolji položaj žena u društvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene