Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštra reakcija

Sinčića razbjesnila situacija sa Slovenijom: "Pa dobro Plenkoviću kukavico, ima li Hrvatska mornaricu?"

Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell)
Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Napetu situaciju sa Slovenijom oko granice komentirao je i Ivan Vilibor Sinčić koji je premijera Plenkovića nazvao kukavicom i upitao ima li Hrvatska mornaricu.

Ivana Vilibora Sinčića, saborskog zastupnika Živog zida, razljutila je, čini se, igra "graničara" Slovenije i Hrvatske, pa je premijera Andreja Plenkovića na svom Facebooku nazvao kukavicom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Ivan Penava, Andrej Plenković Bivši stranački kolege Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko mafije do pokojne babe

"Pa dobro Plenkoviću kukavico, ima li Hrvatska mornaricu?"

Jedan od komentara koje je Sinčić dobio je: "Ovo djeluje kao ratnohuškački 'status' u devedesetima?!" na što je odvratio da vojska treba čuvati granicu i da je to najbitnije.

Ima i nešto blažih opaski: "Pa dobro Sinčiću, hoće li Hrvatska ikad prihvatit neku međunarodnu odluku ili ćemo dovjeka ignorirat sudstvo te veličati ratne zločince."

Ivan Vilibor Sinčić gostovao je ovog tjedna u Dnevniku Nove TV u kojem je najavio da Živi zid želi osvojiti vlast, ali da su mu je i dalje neprihvatljiva koalicija i s HDZ-om i SDP-om. Živi zid, prema posljednjem Crobarometru godinu završava kao treća stranka po snazi u Hrvatskoj s potporom 12,4 posto birača. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene