Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"On je jedna pojava..."

KOSOR NALJUTILA PERNARA "Prvo bi se trebali pogledati u ogledalo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor kazala je da saborski zastupnik Ivan Pernar ''nije ozbiljan kandidat ni za što'' te da će se njegova politička zvijezda uskoro ugasiti.

Bivša premijerka Jadranka Kosor smatra kako Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, nije ozbiljan kandidat za gradonačelnika Zagreba a niti za bilo što drugo. 

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Pernar privedn u Šibeniku novi cirkus Pernar opet priveden, ovaj put u drugom gradu: Oglasila se i policija

"Mislim da on nije ozbiljan kandidat ni za što. On je jedna pojava koja pokazuje kako birači, razočarani svim i svačim posežu i za nepoznanicama, ali vidimo da je njegovo djelovanje u Saboru isključivo da bi dobio pozornost medija. To mu zasad ide, zahvaljujići i medijima. Ali tu nema nijedne prave ideje. Mislim da kako je njegova politička zvijezda zasjala, tako će se i ugasiti", izjavila je Kosor gostujući na N1 televiziji.

Također, njegovu je epizodu pred pučkom kuhinjom gdje je dobio i batine od jedne nezadovoljne gospođe nazvala - voajerizmom.

No, Pernar joj nije ostao dužan odgovorivši Kosor na Facebooku "da bi se prvo trebala pogledati u ogledalu te da je stari politički mrtvac koji omalovažava rad mladih ljudi". 

"Gospodo Kosor, prije nego čovjek dijeli lekcije drugima prvo bi sebe trebao pogledati u ogledalo.

Tada bi shvatio svoju političku vrijednost, a u vašem slučaju ona je takva da se više niti ne kandidirate na izborima.

Žalosno je kada stari politički mrtvaci omalovažavaju rad mladih ljudi koji žele nešto promijeniti u državi koju ste vi skupa sa svojim kolegama iz HDZ-a upropastili", stoji u Pernarovom postu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene