Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Kovačić iz Mosta, aktualni gradonačelnik Omiša, komentirao je izbor Ivana Škaričića za predsjednika ogranka HDZ-a u tom gradu.


Ivan Škaričić je ujedno i bivši omiški gradonačelnik, a dolaskom na čelo gradskog HDZ-a podigao je prašinu u redovima Mosta.

Tako je Ivan Kovačić izjavio kako je žalostan zbog toga što je HDZ za predsjednika omiškog ogranka izabrao Škaričića, kako je žalostan zbog HDZ-ove lokalne i nacionalne politike jer je ovo, po njemu, jasan znak kojim putem HDZ želi ići, piše Slobodna Dalmacija.

'Onaj tko nije u stanju provesti reformu unutar vlastitih redova sasvim sigurno nije sposoban napraviti reformu ni za opću dobrobit društva. Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini ovim je završena i više nije moguća, u Saboru, kao ni u drugim tijelima ne trebaju računati na moju podršku, a Most će se o svemu izjasniti kroz nekoliko dana', izjavio je Kovačić za Slobodnu Dalmaciju.

Vezani članci Evakuacija štićenika doma u Splitu - 6 U Splitu preminula već 14. osoba iz doma za starije, a Ministarstvo tvrdi da nije bilo propusta: "Dom je postupao po preporukama" Evakuacija štićenika doma u Splitu - 2 Ivan Škaričić nije kriv: Procurili zaključci inspekcijskog nadzora u splitskom domu za starije