Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPORAN "GLAS"

"Hvala na reklami": Čehok tvrdi da su mu odbjegli HNS-ovci ukrali ime za novu stranku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Čehok tvrdi da su bivši HNS-ovci koji osnivaju stranku Građansko liberalni savez - GLAS, ukrali ime neovisne građanske inicijative koja je pobijedila na izborima u Varaždinu.

Na najavu da će se stranka bivših HNS-ovaca zvati GLAS reagirao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Pročitajte i ovo Svaki glas je bitan Svaki glas je važan Ne dopustite susjedu Peri, zbog kojeg nemate krov i lift u zgradi, da vas u srijedu opet zezne: Obucite se i izađite na izbore Slika nije dostupna 100 posto plaće GLAS traži da se osobama u samoizolaciji plati puna naknada

Na svojem profilu na Facebooku optužio ih je za krađu imena. Kako on tvrdi naziv GLAS pripada neovisnoj građanskoj inicijativi koja je pobijedila na izborima u Varaždinu.

Odgovorila mu je Anka Mrak Taritaš, koja tvrdi da nije riječ o kopiji. "Znate, ja sam vam u životu štreber i kad to raditi onda napravite slijedeće: Kontaktirate Ministarstvo uprave, vidite da li postoji bilo tko registriran sa bilo kojim imenom. Nova stranka će se zvati Građansko liberalni savez, a ovo je skraćenica", kaže Mrak Taritaš, dodajući da su "apsolutno provjerili" da nitko nije registriran s tim imenom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene