Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša, tuča i grmljavina

Istra: Zbog olujnog nevremena turisti skratili godišnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno nevrijeme praćeno kišom, tučom i grmljavinom pogodilo je jutros Pulu i okolicu.

Srećom, nevrijeme nije prouzročilo veće probleme ni štetu, izvijestila je istarska policija. Nevrijeme praćeno pljuskovima, međutim, mnoge je turiste potaknulo da ranije prekinu godišnji odmor i vrate se kući pa je bilo gužvi na cestama na kojima se, po podacima istarske policije, tijekom jutra dogodilo šest prometnih nesreća. Kod mosta preko Mirne na izlazu iz zemlje kolona vozila bila je dugačka dvadesetak kilometara, a kod tunela Učke oko šest kilometara.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Labinštini - 3 POSLJEDICE NEVREMENA U ISTRI Štete nakon nevremena u Istri, u Rapcu stradao kamp: "Neki su plakali, paničarili, vrištali..." Obilna kiša u diljem Istre Problemi za građane FOTO/VIDEO Dio Istre pod vodom: Obilna kiša poplavila podrume, naselja, prometnice...

>> Nevrijeme pogodilo Zagreb, vjetar u Lekeniku nosio krovove

>> Zbog nevremena niz nasukavanja i spašavanja na moru

Istarsku županiju nevrijeme je pogodilo i prošle noći. Zahvatilo je područje Medulina, Rovinja, Rovinjskog Sela, Barbana i Žminja, Porušilo je stabla koja su s prometnica uklonile komunalne službe i vatrogasci. Nakon jutrošnjeg nevremena u Puli i okolici pulski vatrogasci nisu zaprimili niti jednu dojavu o potrebi za intervencijom, a mirno je, prema podacima Lučke kapetanije, bilo i na moru, unatoč velikim valovima i vjetru. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene