Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O seksističkoj izjavi

Bandićeva isprika koja to nije i sprdanje s Prelogom: "To je jedna mjesna zajednica grada Zagreba"

Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Zagrebački gradonačelnik pokušao se ispričati zbog svoje seksističke izjave prema novinarki, no uputio je ispriku koja to nije. Na posprdan je način komentirao prikupljanje otpada u Prelogu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posprdno je odgovorio na savjete o prikupljanju otpada upućene iz Preloga, uspoređujući taj grad, inače poznat po najboljim rješenjima za odvajanje otpada, sa zagrebačkom mjesnom zajednicom.

Pročitajte i ovo Ilustracija gradsko izborno povjerenstvo Kako zaraditi na dan izbora: Objavljen poziv za Zagreb, ima jedan uvjet Opet krive zastave u Zagrebu? BANDIĆEVA OSTAVŠTINA Je li Tomašević smanjio broj zastava po Zagrebu: Novi gaf u metropoli, koliko to sve plaćamo?

Prilikom podjele besplatnih udžbenika zagrebačkim srednjoškolcima, u svom se stilu nakon tri dana ispričao i zbog neprimjerenog obraćanja novinarki, kojoj je na njezine upite o zbrinjavanju otpada odgovorio da ga ona "rajca".

"Kad bi ja prevodio, samo ja nisam tako osjetljiv ko mimoza, onda bi ja rekao da me mobingiraju pojedini novinari, ali ne daj Bog, gdje bi vi to radili. Pa eto svima onima koji su to istrgli iz konteksta i tumače na svoj način, što se babi htilo, to se babi snilo, ispričavam."

"Što se tiče Preloga, to je jedna mjesna zajednica grada Zagreba, to ja očistim ujutro dok si vi otarete krmelje, dok vi tarete krmelje, ja u pola šest, kad idem na igralište ja to očistim."

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene