Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava demantija

Ispravak: Drago Pleš nije bio uhićen, priveden na ispitivanje niti je protiv njega pokrenuta istraga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U članku "Šegotu doveli u Zagreb, odvjetnik otkrio za što ga se tereti: 'To ima veze s javnim natječajima oko kućica i nekim građevinskim radovima na groblju'", objavljenom 14. srpnja 2021. godine na našem portalu, potkrala se netočna informacija.

U članku pod nazivom "Šegotu doveli u Zagreb, odvjetnik otkrio za što ga se tereti: 'To ima veze s javnim natječajima oko kućica i nekim građevinskim radovima na groblju'", objavljenom 14. srpnja 2021. na portalu DNEVNIK.hr pogreškom je objavljeno da je Drago Pleš uhićen, priveden ili na bilo koji drugi način lišen slobode dana 14. srpnja 2021. godine nakon višemjesečnih izvida provedenih od strane Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PNUSKOK-om i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Velika akcija Od jutros uhićenja u Zagrebu i Zadru: Pod istragom pet osoba zbog korupcije, među njima i policajac

U zahtjevu za ispravak navodi se i da je netočno objavljena informacija da je USKOK proveo ispitivanje Drage Pleša u svojstvu okrivljenika.

Nije točna ni objavljena informacija da je protiv Drage Pleša doneseno rješenje o provođenju istrage zbog bilo kojeg kaznenog djela te da je doneseno rješenje kojim je protiv njega određen istražni zatvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene