Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka i brat poručili su Branimiru Glavašu da će i njegov sin Filip početi štrajkati glađu ako on ne prestane. Glavaša ni to nije pokolebalo i poručio je sinu da ne radi to jer je riječ isključivo o očevoj bitki.


Branimira Glavaša, koji i dalje štrajka glađu, jučer su u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj ulici posjetili majka Zora i brat Tomislav. I oni su ga molili da počne uzimati hranu, ali je Glavaš odlučio štrajkati sve dok ga ne puste da se brani sa slobode, javlja Glas Istre.

Vezani članci Slika nije dostupna Osobe bliske Glavašu: Za pokušaj podmićivanja sudaca doznali smo iz medija Slika nije dostupna Ivan Drmić nagodio se s USKOK-om

Takozvane dodatne konzultacije u HDZ-u o slučaju »Glavaš« još traju, a očekuje se da će danas i Predsjedništvo raspravljati hoće li zastupnici te stranke podržati prijedlog o Glavaševom puštanju na slobodu koji je prošle srijede u Saboru iznio Vladimir Šeks.

 »U međuvremenu se nije dogodilo ništa novo što bi bio razlogom da HDZ promijeni mišljenje. Zato sam uvjeren da će ovog tjedna HDZ podržati vlastitu odluku«, kazao nam je saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić, koji je također nakratko posjetio Glavaša.