Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Darinko Kosor reagirao

'Hrvatsku javnost ne treba opterećivati nebulozama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor rekao je kako izvanrednog Sabora HSLS-a neće biti, reagirajući tako na najavu bivšeg potpredsjednika HSLS-a Stanka Zrilića i predsjednika lovranskog ogranka Berislava Pucla o prikupljanje potpisa na peticiju o izvanrednom Saboru te stranke.

Što se tiče Zrilića i Pucla, oni su isključeni iz stranke i po Statutu više ne mogu biti njezini članovi, rekao je Kosor dodajući kako su već samim time i kontradiktorne njihove najave o sazivanju izvanrednog sabora. HSLS u svom priopćenju navodi kako hrvatsku javnost ne treba opterećivati 'nebulozama' isključenih članova stranke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODLAZI LI ŽUPAN? Šeks Tomaševića nagovorio na ostavku?: "Sve je to konstrukcija i velika neistina!" Slika nije dostupna NAKON DIZANJA OPTUŽNICE Iz HDZ-a najavljuju pokretanje isključenja Alojza Tomaševića iz stranke i poručuju: "Župan treba podnijeti ostavku!"

Očito je da u ljetnoj sezoni 'kiselih krastavaca' u kojoj nema previše političkih događaja, marginalne političke osobe traže prostor za sebe i svoje samoreklamiranje, ne mireći se sa činjenicom da više ne igraju nikakvu ulogu u političkom životu Hrvatske, stoji u priopćenju HSLS-a.

>> Pobunjeni HSLS-ovci: Pomest ćemo Kosora

Stanko Zrilić, kao 'koordinator nezavisnih liberala' i Berislav Pucl pozvali su u Zadru članstvo HSLS-a da 'zaustave uništavanje te stranke koje sustavno provodi predsjednik Darinko Kosor', te najavili prikupljanje potpisa za peticiju za izvanredni sabor HSLS-a, za što im je prema statutu stranke potrebno tisuću potpisa HSLS-ovaca. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene