Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za naježiti se

VIDEO I oni su s njima! Hrvatski vojnici diljem svijeta uputili Vatrenima podršku: "Idemo po pobjedu"

Podrška Vatrenima
Podrška Vatrenima Foto: Screenshot/YouTube/MORH
Pripadnici Hrvatske vojske u domovini i misijama i operacijama diljem svijeta, ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj poslali su u utorak poruku podrške Vatrenima uoči utakmice Hrvatske i Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske, Hrvatske kopnene vojske, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske ratne mornarice, pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u misijama i operacijama na Kosovu, Poljskoj, Mađarskoj i Iraku te vrhunska sportašica i ugovorna pričuvnica Hrvatske vojske Lena Stojković nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigli u Katar Jandroković i Grlić Radman posjetili Dalića uoči utakmice: "Moramo graditi stadion, nevjerojatan je potencijal mladih igrača"

 

Ministar obrane Mario Banožić čestitao je Vatrenima na svim dosadašnjim pobjedama rekavši kako su velika inspiracija za Hrvatsku vojsku i Ministarstvo obrane. "S razlogom vas zovu ministrima obrane. Nastavite tako dalje, čekamo vas u Hrvatskoj", poručio je ministar.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković U OČEKIVANJU POLUFINALA Plenković očekuje pobjedu Vatrenih: ''Vidi se da protivnici nemaju više samo respekt već i malo straha''

"Vatreni, večeras su svi pripadnici Hrvatske vojske uz vas. Vjerujemo u vas i da ćete večeras pobijediti", rekao je načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene