Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najvjerojatnije zbog infarkta

Umro vozač autobusa koji je sletio u Sloveniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti Metlika-Novo Mesto u Sloveniji došlo je u četvrtak ujutro nešto poslije 6 sati do nesreće autobusa karlovačkog Autotransporta u kojoj nitko od 15 putnika nije ozlijeđen.

Autobus, koji je bio na posebnoj vožnji i u kojemu je bilo 10 putnika, sletio je s ceste, navodno zbog srčanog infarkta vozača autobusa.

Pročitajte i ovo NE Krško - 1 Najprije remont Sprema se izgradnja novog bloka nuklearke Krško: Uskoro važan referendum Nuklearna elektrana Krško Od ponedjeljka Krško neće raditi mjesec dana

Vijest o nesreći potvrdila je PU Novo Mesto. Glasnogovornica Policije Alenka Drenik izjavila je za lokalnu postaju Radio Krka da po neslužbenim podacima nitko od putnika nije ozlijeđen, dok je vozač vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Novo Mesto. Nakon što je prebačen u bolnicu, vozač je kasnije umro, saznaje Radio Krka. Pretpostavlja se da je vozač doživio infakt, a obdukcija će utvrditi točan uzrok smrti.

U autobusu su bili radnici, hrvatski državljani, koji su putovali s posla, iz noćne smjene u tvornici automobila Revoz u Novom Mestu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene