Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vladavina prava'

Hoto: Nastavak radova znači pravdu za sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hoto grupa d.o.o. pozdravila je jutrošnji nastavak radova u Varšavskoj ulici, istaknuvši da je to potvrda vladavine prava i poštivanja hrvatskoga pravnog poretka.

Nastavak radova u Varšavskoj ulici potvrda je ne samo vladavine prava već i postojanja pravde, pravde za sve, ističe se u priopćenju za javnost Hoto grupe, vlasnika Tome Horvatinčića. 'Kao poduzetniku koji u svom poslovanju u cijelosti poštuje hrvatske zakone, i koji u projektu 'Cvjetni' ima sve zakonom propisane dozvole pribavljene nakon zakonom propisanih postupaka, nastavak radova potvrđuje da je Hrvatska pravna država u kojoj se poštuju vrednote ustavnog poretka kao što su pravo na rad, sloboda rada, poduzetnička i tržišna sloboda. Nastavak radova u Varšavskoj ulici potvrda je ne samo vladavine prava već i postojanja pravde i to pravde za sve', stoji u priopćenju za javnost Hoto grupe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Masovni prosvjedi u jesen 'Bez referenduma vlast će imati masovnu konfrontaciju s građanima' Slika nije dostupna Borba za Varšavsku Prosvjednici 'zazidali' ulaz u Ministarstvo graditeljstva

>> Varšavska: Posjekli stabla, privedeni aktivisti i gradski vijećnici

Inače, početak radova u Varšavskoj ulici počeo je rano jutros sječom drveća, a aktivisti koji se protive gradnji zapriječili su ulazak strojeva u tu ulicu. Zbog pružanja pasivnog otpora policija je privela nekoliko osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene