Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Hrvatske narodne stranke poručili su kako su "krajnje anemične reakcije Plenkovića i Petrova na aferu brat i šogor zabrinjavajuće".


"Iako već danima izlaze detalji afere sa zapošljavanjem brata i šogora ministra Gorana Marića u Hrvatskim željeznicama, od čelnika dviju vladajućih stranaka, HDZ-ovog predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i mostovog predsjednika Sabora Bože Petrova, ni u jednom trenutku nismo čuli jasnu reakciju kojom bi se ogradili od nepotizma u vlastitim redovima. Ono što slušamo pokušaji su relativizacija afere i normalizacije nenormalnog u hrvatskom društvu", priopćili su iz Hrvatske narodne stranke (HNS).

Pitaju se je li Goran Marić glavna osoba za kadroviranje u "Titanic Vladi" ili je Marić samo zaključio da ako Božo Petrov može zaposliti kuma, može i on brata i šogora?

"Ruganje građanima u cijelom ovom slučaju nije propustio ni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji ministrovom bratu nudi posao u Zagrebačkom holdingu i ponaša se kao da je Holding njegova privatna tvrtka, a ne tvrtka koja posluje novcem Zagrepčana. Bandić ovime samo potvrđuje da su Zagrebu itekako potrebne promjene", zaključuju u HNS-u.
 

Vezani članci Slika nije dostupna "Nisam siguran da bih ja to učinio na njegovom mjestu" Slika nije dostupna Nakon otkrića Nove TV brat ministra Gorana Marića dao ostavku zbog kadrovske afere u HŽ-u