Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Hrvatske narodne stranke poručili su kako su "krajnje anemične reakcije Plenkovića i Petrova na aferu brat i šogor zabrinjavajuće".


"Iako već danima izlaze detalji afere sa zapošljavanjem brata i šogora ministra Gorana Marića u Hrvatskim željeznicama, od čelnika dviju vladajućih stranaka, HDZ-ovog predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i mostovog predsjednika Sabora Bože Petrova, ni u jednom trenutku nismo čuli jasnu reakciju kojom bi se ogradili od nepotizma u vlastitim redovima. Ono što slušamo pokušaji su relativizacija afere i normalizacije nenormalnog u hrvatskom društvu", priopćili su iz Hrvatske narodne stranke (HNS).

Pitaju se je li Goran Marić glavna osoba za kadroviranje u "Titanic Vladi" ili je Marić samo zaključio da ako Božo Petrov može zaposliti kuma, može i on brata i šogora?

"Ruganje građanima u cijelom ovom slučaju nije propustio ni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji ministrovom bratu nudi posao u Zagrebačkom holdingu i ponaša se kao da je Holding njegova privatna tvrtka, a ne tvrtka koja posluje novcem Zagrepčana. Bandić ovime samo potvrđuje da su Zagrebu itekako potrebne promjene", zaključuju u HNS-u.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Dnevnik Nove TV doznaje da je u HŽ-u unaprijeđen i šogor ministra Marića Slika nije dostupna "Nisam siguran da bih ja to učinio na njegovom mjestu"