Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se može

Milan Bandić bratu ministra Marića ponudio posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je posao u Zagrebačkom holdingu ponudio bratu ministra Gorana Marića Svetimiru Mariću, koji je u četvrtak dao ostavku na mjesto člana Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila.

"Jučer sam nazvao predsjednicu Uprave Holdinga i rekao joj da čovjek koji radi 34 godine svoj posao pošteno i korektno može doći u Holding ili u Integrirani promet ili u ZET da nam pomogne da radimo zajedno", rekao je Bandić novinarima na novoj parceli za gradnju crkve na Trnjanskoj Savici.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Pomoćnik direktora? Neslužbeno doznajemo: Brat ministra Gorana Marića dobit će posao u ZET-u

Najavio je da će danas predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban razgovarati sa Svetimirom Marićem ako želi raditi i pomoći Holdingu da bolje rade.

"Jednom u Hrvatskoj netko mora podvući crtu i reći dosta. Mislim da je ovoj Hrvatskoj dosta ludila i trebamo afirmirati struku i ljude koji znaju svoj posao", istaknuo je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik je i jučer nekim medijima izjavio da je Svetimir Marić veliki prometni stručnjak te da je dugi niz godina radio u Zagrebačkom holdingu, te će za njega u Holdingu uvijek biti mjesta.

Svetimir Marić, brat ministra Gorana Marića, dao je u četvrtak ostavku na mjesto člana Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila.

"Zbog uvida u sve refleksije u javnosti, kojima je stvorena atmosfera medijskog linča zbog navodnog sukoba funkcije moga brata Gorana, ministra u Vladi RH, i mog imenovanja - povlačim svoj pristanak na obnašanje dužnosti člana Uprave Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o.", stoji u priopćenju Svetimira Marića glede okolnosti koje su nastale odlukom Skupštine društva Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o. o njegovu imenovanju članom Uprave tog društva. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene