Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Siguran u pobjedu

Plenković: HDZ ne namjerava više eksperimentirati, želimo poštovati visoke europske standarde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji za novinare Županijske organizacije HDZ-a u Varaždinu predstavljeni su kandidati s liste HDZ-a za III. izbornu jedinicu.

Kandidate je predstavio predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

'Prilikom sastavljanja lista vodili smo računa o terenu. Ovaj kraj Hrvatske obilježen je snažnim poduzetničkim duhom, a HDZ prepoznaje napor da nam okvir za gospodarstvo bude poticajan za poduzetnike. Treba vrednovati rad. Vodimo računa o hrvatskoj baštini. Odabrali smo slogan 'Vjerodostojno' da uputimo jaku poruku - program ćemo pretvoriti u plan rada hrvatske Vlade. Siguran sam da ćemo uspjeti oformiti Vladu', kazao je Plenković s govornice.

'HDZ ne namjerava više eksperimentirati. Želimo poštovati visoke europske standarde. Želim da ovaj program bude ostvaren u maksimumu - do 2020. godine očekujemo gospodarski rast od 5 %. Stopa zaposlenosti u Hrvatskoj je 60 %, mi to planiramo podići na 68 postotnih bodova. Možda se to čini mnogo, ali ima prostora za nova radna mjesta, pogotovo za mlade. Brinut ćemo o malim i srednjim poduzetnicima. Oni su kičma hrvatskog gospodarstva. Blizu smo s narodom, znamo koji su konkretni problemi i što se očekuje. Ovaj dio Hrvatske je prevažan za HDZ. Imamo dobar momentum, dobar val. Ovaj put imamo iskusnu, mladu i dosljednu ekipu u III. izbornoj jedinici. Sa svakim danom imam sve više optimizma'.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene