Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U skladu sa zakonom'

HDZ-ova kampanja koštala 15,5 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gavni tajnik HDZ-a Branko Bačić rekao je danas da je ta stranka u prošlim parlamentarnim izborima ukupno potrošila nešto manje od 15,5 milijuna kuna te da je sve bilo transparentno i realizirano u skladu s zakonom.

'Ukupni troškovi za svih 11 izbornih jedinica iznose 15,478.500 kuna što je manje nego zakonom predviđeni iznos koji za 11 izbornih jedinica predviđa troškove do 16,5 milijuna kuna', rekao je Bačić novinarima u središnjici stranke nakon prijema za novinare.

Dodao je da su ukupne donacije stranci bile 1,128.080 kuna, a troškovi kampanje financirani su i kreditom podignutim kod Zagrebačke banke te sredstvima stranke.

'Financiranje kampanje je apsolutno u skladu s zakonom i transparentno', kazao je Bačić dodavši kako je izvješće danas objavljeno i na internetskoj stranici HDZ-a. (HINA)

 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava predao liste za EU parlament Iz minute u minutu Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene