Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HDZ-ov gradonačelnik zabranio humanitarnu utakmicu koju organizira SDP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skandal u Pleternici! Tamošnji gradonačelnik zabranio je odigravanje humanitarne nogometne utakmice za pomoć 14-godišnjoj djevojčici, teško nastradaloj prošle godine u autobusnoj nesreći, jer utakmicu navodno organizira oporbeni SDP!

Utakmica će se odigrati u susjednom selu, jer je djevojčici pomoć neophodna. Naime, Martina Rukavina je nastradala izletjevši na cestu iz jurećeg školskog autobusa. Djevojčica se nedavno probudila iz duboke kome i začuđujuće se brzo oporavlja.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Slika nije dostupna Oporavlja se djevojčica koja je prije godinu dana ispala iz autobusa

Nakon 90 dana duboke kome, desetak operacija i polugodišnje rehabilitacije u toplicama, Martina Rukavina je nakratko posjetila obitelj u Zagrađu, nedaleko od Požege.

Martina i njezina prijateljica Katarina prošle su godine ispale iz školskog autobusa. Vozač je, prebacujući u petu brzinu, greškom otvorio vrata, a djevojčice su iz jurećeg autobusa ispale na cestu. Autobus ih je pregazio. Katarina je preminula, a Martina se borila za život.

'Dobila je udarac u glavu, autobus joj je pregazio lijevu nogu, ozlijeđena joj je trbušna šupljina; zadobila je sve moguće ozlijede', rekla nam je majka ozlijeđene djevojčice, Snježana Rukavina.

Martinino liječenje je dugotrajno i skupo. Ionako mala primanja Martinini roditelji potroše na putovanje i boravak preko vikenda u Krapinskim toplicama.

Martini su upomoć uskočile i nogometne zvijezde koje su htjele odigrati humanitarnu utakmicu na stadionu u Pleternici. No, HDZ-ov je gradonačelnik zabranio utakmicu jer ju organizira oporbeni SDP!

Utakmica će se ipak odigrati u obližnjem selu. 

Više o ovoj priči u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene