Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prešlo svaku mjeru

HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa"

Aktualno Galerija Ivo Milatić - 1 Ivo Milatić - 1 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Ivo Milatić - 2 Ivo Milatić - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Ivo Milatić - 3 Ivo Milatić - 3 Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Zvonimir Troskot, saborski zastupnik (MOST) Galerija 1/4 >>
Prema fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, državni tajnik za energetiku Ivo Milatić iz Ministarstva gospodarstva, tulumario je u zagrebačkom noćnom klubu s predstavnicima tvrtki kojima resorno Ministarstvo izdaje dozvole za gradnju.

Državni tajnik za energetiku Ivo Milatić tulumario je u zagrebačkom noćnom klubu s investitorima kojima inače izdaje dozvole za gradnju.

Za oporbu ovdje je riječ o čistom sukobu interesa jer Zakon o sprečavanju interesa jasno kaže da državni dužnosnik mora biti nepristran i paziti da su svi jednaki pred zakonom.

"Ivo Milatić preživio je mnoge, preživjet će i Andreja Plenkovića, ne sumnjam u njegovu vižljavost. A ovo... mogu reći, vrlo hrabro", rekla je Mirela Ahmetović, saborska zastupnica SDP-a. 

"Ovdje nije problem to što državni tajnik tulumari, nego je generalno problem što je pogodovanje privatnim interesima postao model upravljanja ovom državom", rekla je saborska zastupnica Stranke s imenom i prezimenom Dalija Orešković

Pročitajte i ovo Prizori nakon napada Sumnja se na terorizam Dvojac napao ljude nožem, a onda ih gazio automobilima: Jedna osoba preminula, najmanje 13 hospitalizirano

"Ovo je sad stvarno prešlo svaku mjeru, da se druga osoba Ministarstva gospodarstva ovako nalazi s ljudima kojima onda i izdaje energetska odobrenja bez kojih nije moguće izgraditi solarne vjetroelektrane", rekao je Zvonimir Troskot, saborski zastupnik Mosta. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene