Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U podne je istekao rok u kojem su zainteresirani za monetizaciju hrvatskih autocesta trebali predati svoje neobvezujuće ponude.


Ministar prometa Hajdaš Dončić potvrdio je tek da interesa ima. 'Ja vam samo kažem da sam ja zadovoljan i tu moja komunikacija završava. Jer mi to zabranjuje zakon o javnoj nabavi. I do okončanja drugog kruga od mene javnost, a isto tako od Komisije neće saznati koliko se ljudi javilo, tj. koliko se tvrtki javilo na koncesijski postupak' poručio je.

Hajdaš Dončić: Bio bih lagano retardiran da to ne vidim!

Vezani članci Neizvjesni izbori u SDP-u Prebrojavanje glasova nakon izbora u SDP-u trajat će čitavu noć: Grbin uvjerljivo vodi, no prava borba je između Kolara i Ostojića Slika nije dostupna 'Ne mislim igrati ping pong, nikad nisam bio dobar u ping-pongu'

Neslužbeno se spominju imena velikih svjetskih investicijskih kuća poput američkog Goldman Sachsa, australskog Macquarea te međunarodne korporacije Vinci. Istekao je i rok rovinjskom Adrisu i poljskom PZU-u za davanjem obvezujućih ponuda za kupnju Croatia osiguranja.

'Za razliku od HPB-a, uvjeren sam da ćemo ovdje imati dvije kvalitetne i dobre ponude i da samo treba izvršiti bodovanje i nadam se da ćemo uspjet završiti kompletan prijedlog vladi do sjednice Vlade u srijedu', kazao je ministar financija Slavko Linić.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook