Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ima li išta točno?

Novi Bandićev gaf - fulao vremensku zonu i kontinent: ''Ovo je najatraktivnija europska metropola''

Milan Bandić pred Burj Khalifom (Foto: Screenshot)
Milan Bandić pred Burj Khalifom (Foto: Screenshot) Screenshot
Aktualno Galerija +0 Milan Bandić pred Burj Khalifom (Foto: Screenshot) Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik posjetio je Dubai, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata na poziv gradonačelnik tog grada, a po povratku dao je još jednu nevjerojatnu izjavu.

Na povratku s puta, Milan Bandić razgovarao je s novinarima o putu u Dubai, pri čemu mu se dogodio gaf kada je Dubai nazvao ''najatraktivnijom europskom metropolom''.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om

''Inače, bilo je fasncinanto. To je grad s poviješću od nepunih 80 godina, koji je otimao otimajući i uzimajući iz malih usta izrastao u najatraktivniju europsku metropolu od tri milijuna ljudi. U zemlji, osim tog grada i Abu Dhabija i još tri emirata, na 48 posto površine imate samo pustinju, škorpione i pauke. Doživio sam i pustinju iz prve ruke, sastanke s najvažnijim ljudima u Dubaiju i bilo je neponovljivo'', rekao je Bandić i dodao da drugi u Dubai idu uživati, no njemu je svaki trenutak bio isplaniran. 

 

Za vrijeme Bandićeva posjeta, najviša svjetska građevina Burj Khalifa bila je obojana bojama hrvatske zastave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene