Zagrebački gradonačelnik posjetio je Dubai, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata na poziv gradonačelnik tog grada, a po povratku dao je još jednu nevjerojatnu izjavu.

Galerija


Na povratku s puta, Milan Bandić razgovarao je s novinarima o putu u Dubai, pri čemu mu se dogodio gaf kada je Dubai nazvao ''najatraktivnijom europskom metropolom''.

Vezani članci Sjednica zagrebačke Gradske skupštine (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Sjednica zagrebačke Gradske skupštine "zapela" već na utvrđivanju dnevnog reda: Glavna tema bio je Bandićev doktorat Mišo Kovač (Foto: Promo) Legendarni Mišo osjeća se bolje i već priprema spektakl u Zagrebu: ''Taj koncert će me pomladiti za 15 godina''

''Inače, bilo je fasncinanto. To je grad s poviješću od nepunih 80 godina, koji je otimao otimajući i uzimajući iz malih usta izrastao u najatraktivniju europsku metropolu od tri milijuna ljudi. U zemlji, osim tog grada i Abu Dhabija i još tri emirata, na 48 posto površine imate samo pustinju, škorpione i pauke. Doživio sam i pustinju iz prve ruke, sastanke s najvažnijim ljudima u Dubaiju i bilo je neponovljivo'', rekao je Bandić i dodao da drugi u Dubai idu uživati, no njemu je svaki trenutak bio isplaniran. 

 

Za vrijeme Bandićeva posjeta, najviša svjetska građevina Burj Khalifa bila je obojana bojama hrvatske zastave.