Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava na Facebooku

Gradonačelnik Svete Nedelje: "Hvala HDZ-ovcima koji su mi sinoć psovali mater"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec (33) na Facebooku se ironično zahvalio HDZ-ovicma koji su, kako kaže, ispred njegove kuće dijelili letke s klevetama usmjerenim protiv njega.

 "Zahvaljujem se HDZ-u Sveta Nedelja na besplatnoj reklami te njihovim članovima koji su se sinoć ispred moje kuće derali i psovali mi mater, pritom dijeleći letke kontra mene s hrpom kleveta.

Pročitajte i ovo Boris Jokić EU izbori 2024 Jokić o rezultatima anketa: "Ako uđe ova lista, uvelike će se promijeniti dinamika u Saboru" Predsjednik HDZ i premijer Andrej Plenković nabrojao postignuća Vlade Plenković: "Europski izbori su drugo poluvrijeme iste utakmice, očekujemo uvjerljivu pobjedu"

Još su jednom dokazali da su moje riječi izrečene u emisiji Nu2 kako se samo bave destrukcijom na žalost cijele Svete Nedelje - opet točne.

No, nemajte brige. I dalje ćemo graditi, razvijati grad, povlačiti novac iz EU-a, uljepšavati ovaj grad i realizirati projekte, bez obzira na klipove pod nogama od strane HDZ-a", poručio je Zurovec.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene