Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Čuljak je naglasio da su u HDZ-u zadovoljni rezultatima izbora.


Politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak osvrnuo se u ponedjeljak na rezultate prijevremenih lokalnih izbora, ali i na slučaj ministrice Andree Zlatar Violić.

Vezani članci Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Ravnatelj dubrovačke bolnice koji je cijepio obitelj preko reda: ''Ne može biti nepropisno kad propisi ne postoje'' Andrej Plenković Plenković o nabavi Sputnjika V: "Rusija je spremna dostaviti nam cjepivo. Županijski zavodi ne smiju zbunjivati ljude"

Rekao je da su u HDZ-u zadovoljni rezultatima izbora, te da građani polako okreću leđa Zoranu Milanoviću, SDP-u i Kukuriku koaliciji. Objasnio je i da oni ne dijele gradove na velike i male.

Rezultati u Dubrovniku su, rekao je, odličan pokazatelj za dalje jer tamo imaju odličnu podršku.

Komentirajući datum parlamentarnih izbora, rekao je da su oni za izbore spremni. 'Dugo se pripremamo. Kukuriku se ne može dogovorit', poručio je.

'Ja ne znam ništa o tome. Pitajte me kad prođe tjedan dana od objave vijesti'

Slučaj ministrice Zlatar Violić je, kaže, odgovornost Kukuriku koalicije. Smatra da bi bilo logično da odmah 'leti' iz Vlade, ali 'pošto su u Dubrovniku podržali pravomoćno osuđenog kandidata, sumnja u njih.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook