Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo su njihova mišljenja

METKOVČANI O PETROVU 'Ovo ovako, čovječe, to nije dobro za čitavu Hrvatsku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U proteklih mjesec dana Božo Petrov je postao jedan od najpoznatijih hrvatskih političara. Provjerili smo što o njemu misle njegovi sugrađani.

Od prvoga dana pregovora s velikim koalicijama ličilac Jure prati svoga gradonačelnika Božu Petrova i tvrdi: dobro se bori!

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

"Tko ima kraljicu i jednog pješaka dobiti će partiju, protiv jednoga pješaka, nema kraljice. Ili top", kaže Jure i dodaje kako Petrov ima kraljicu.

Upravo duge pregovore dio Metkovčana zamjera svome gradonačelniku. Smatraju, sve se prije moglo dogovoriti. "Meni ne bi bilo spora da je išao s HDZ-om ili SDP-om, sve isto, nema nikakvih problema. Ali ovo ovako, čovječe, to nije dobro za čitavu Hrvatsku", kaže Joso iz Metkovića.

Božo Petrov prvi je nakon 16 godina porazio Stipu Gabrića Jambu i sjeo u stolicu metkovskog gradonačelnika. Već tjednima metkovski ured Petrov mjenja sa onim zagrebačkim. "Odlično je što ne popušta, tako treba, svaka mu čast i želim mu da izdrži do kraja", dodaje Jure.

"Ovo je nešto drugo, ja kažem dok ima takvih ljudi, kao što je on, možda ima nade za Hrvatsku", tvrdi Metkovac Mate.

I dok još nije poznati hoće li Petrov ured metkovskog gradonačelnika zamjeniti s uredom premijera, dio sugrađana ne zna hoće li ponovno glasati za njega.

"Ja sam za njega glasovao da potjera Jamba. Zato smo mi za njega glasali, a ne zato jer mi njega volimo, ja njega ne znam", poručio je Nikola iz Metkovića.

Hoće li Petrov svoj Metković zamijeniti Zagrebom i nekim od mjesta u Vladi, možda će se saznati već idući tjedan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene