Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OŠTRE PORUKE

'Ili ćemo u utorak imati mandatara, ili idemo na nove izbore'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Petrov poslao je u četvrtak navečer oštre poruke iz Metkovića.

'Razni politički analitičari su se doslovno iživljavali nad Mostom posljednjih pet tjedana. Mene stvarno interesira, sad kad su pristigli pozitivni odgovori s jedne i s druge strane, na našu tu suludu ideju, kako će sad to komentirati. Mene čisto interesira', rekao je Božo Petrov.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov o foteljama REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna Pregovori oko pozicija u Vladi Petrov: Karamarko i ja ćemo biti potpredsjednici Vlade

Koalicija Hrvatska raste odazvat će se sastanku Mosta i Domoljubne koalicije koji će se održati u petak u 12 sati, potvrđeno je iz SDP-a. 'Ono što mi trebamo reći iz Mosta jest da smo mi dopustili da nas se šamara. Barem smo pet puta dosad okrenuli obraz. Od toga više ništa neće biti", čvrsto je poručio Petrov.

NOVO PRIOPĆENJE - SDP odgovorio na prozivke iz HDZ-a

'Dakle, mi nećemo dopustiti odugovlačenje. Nismo ga dopustili niti nakon hotela Esplanade, gdje smo samo još jednom pokazali dobru volju i dali dodatno rok. Više rokova nema. Nadam se da su jedna i druga strana stvarno iskreno mislili ono što su odgovorili, a to ćemo vidjeti već sutra. Znači postoje jasni rokovi. Sutra u 12 sati mi ćemo imati sastanak s onom prvom stranom koja je pristala. Druga strana, ako se želi priključiti sastanku, koji će biti vezan za one najvažnije i ključne ciljeve koji se trebaju dogoditi u iduće četiri godine, znači stručni sastanak, pozvani su. Također u 19 sati navečer će početi prvi sastanak vezan za definiranje mandatara i za sve druge pozicije, uključujući i Sabor', rekao je Petrov.

'Oni (Hrvatska raste) se također mogu pridružiti. Ja se nadam da su iskreno mislili, a samo one stranke koje uđu u izvršnu vlast, one mogu definirati te pozicije. Dakle sasvim je jasno kako se treba formirati tripartitna Vlada. Šamaranja više neće biti, odugovlačenja više neće biti. Ili će u utorak biti poznat mandatar, ili ćemo ići na nove izbore', zaključio je Petrov.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene