Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grad će inzistirati na principima socijalne pravednosti.


Pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić rekao je kako će Grad u pregovorima s predstavnicima sindikata koji predstavljaju zaposlenike čije se plaće osiguravaju u gradskom proračunu, zakazanim za danas, ostati pri svojem prijedlogu da plaće zaposlenika ostanu iste, ali da se smanje materijalna prava iz kolektivnog ugovora.

Sastanak s predstavnicima sindikata zakazan je za danas u 15 sati na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Kojić je rekao da se u trenucima krize i recesije teba inzistirati na principima socijalne pravednosti i pravednog raspoređivanja tereta te da teret krize ne može zaobići nikoga, pa tako ni zaposlenike na Proračunu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Zbrinjavanje biootpada u Zagrebu - 2 Građani neispravno odvajaju biootpad, a Čistoća prijeti da ga neće odvoziti: "To je i opća kultura, mnogima svijest još nije dovoljno razvijena'' Zgrada DORH-a Tendenciozno i promašeno: DORH kaže da uhićenja u Zagrebu nisu tempirana nakon Bandićeve smrti