Premijer Zoran Milanović napokon je sjeo za isti stol s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. No, fotografije odaju da mu na trenutak nešto ipak nije bilo 'po guštu'.


Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović zajednički su sazvali sjednicu Vijeća za obranu. Sjednica se održava u Uredu predsjednice Grabar Kitarović na Pantovčaku.

'Svima je jasno da je Šešelj zločinac i mjesto mu je u Haagu'

Vezani članci Predsjedni Zoran Milanović sa statičarima volonterima Predsjednik Milanović zahvalio volonterima statičarima na nesebičnom angažmanu i trudu nakon potresa u Zagrebu Bartol Šimunić Predsjednik Zoran Milanović imenovao Bartola Šimunića pročelnikom Kabineta

Uz predsjednicu države i vrhovnu zapovjednicu Oružanih snaga te premijera, u Vijeću sjede ministri obrane, vanjskih poslova i financija. Članovi su mu i načelnik Glavnog stožera, savjetnik Predsjednice Republike za obranu i predsjednik saborskog Odbora za obranu.

Predsjednica Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović prvi put su zajedno sudjelovali na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost koja je 12. ožujka održana u Hrvatskom saboru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook