Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog snijega koji je napadao jučer poslijepodne, u mnogim mjestima Gorskog kotara prekinuta je opskrba električnom energijom, a danas se intenzivno popravljaju kvarovi, doznaje se od dežurnih služba.


Na terenu su sve raspoložive ekipe s područja Gorskog kotara, a u pomoć su im stigle i ekipe iz ostalih dijelova Primorsko-goranske županije. Dio naselja koji je jutros bio bez električne energije ponovno je spojen na mrežu, a u ostalim mjestima kvarovi se nastoje popraviti do kraja dana. Najviše problema bilo je na području Čabra i u u dolini Kupe.

Jučer je napadalo oko 25 centimetara snijega koji je, zbog lišća koje je još na stablima, lomio grane i tako oštetio električne vodove. (Hina)

Vezani članci Prvi snijeg na Sljemenu (Foto: Facebook/Skijalište Sljeme) - 3 Zimska idila na Sljemenu: Skijalište su prekrile prve pahulje snijega Čišćenje snijega u Ogulinu (Foto/Arhiva: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Stiže novac za Zimsku službu u Gorskom kotaru: 7,5 milijuna kuna za troškove nastale tijekom nevremena