Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gordan Maras, SDP-ov zastupnik, ni malo biranim riječnikom napao je bivše koalicijske partnere nazvavši ih "strankom koja ne postoji" a za predsjednika im predlaže Mickeya Mousea.


SDP-ovac se osvrnuo na napise o novom predsjedniku HNS-a. Naime, nagađa se da bi Ivana Vrdoljaka, koji je dao ostavku nakon što je ispregovarao koaliciju s HDZ-om, mogao naslijediti Matija Posavec, župan Međumurske županije. Gordan Maras bivše koalicijske partnere na svojem je Facebook profilu nazvao strankom koja ne postoji i za čijeg predsjednika građane boli briga.

Vezani članci Doniranje krvi, ilustracija SDP uputio zahtjev da se gej muškarcima omogući darivanje krvi: ''Hrvatska diskriminira muškarce homoseksualne orijentacije'' Gordan Maras Maras nakon odustajanja od kandidature za Zagreb: "Nek' Grbin pokaže da je pravi demokrat. Neka svi glasaju. Ako se ne boji"

"Novine pišu da je Matija Posavec apsolutni favorit za novog predsjednika HNS-a. Da, pa što? Predsjednik stranke koja ne postoji? Koga boli briga? Ako se građane pita može biti i Mickey Mouse, njima je svejedno!", napisao je Maras u postu.