Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Keep calm and copy-paste'

Nova provokacija na društvenim mrežama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov Gordan Maras ponovno provocira komentarima na Facebooku, ovaj put uputio ga je premijeru Tihomiru Oreškoviću i novom kandidatu za ministra branitelja, Milijanu Brkiću.

Gordan Maras možda je i najaktivniji predstavnik oporbe na Facebooku u posljednje vrijeme, a kao što se može vidjeti, sposoban je 'zaratitii na više fronti istovremeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Na čekanju' Premijer i dalje šuti o Brkiću Slika nije dostupna Zaposleni premijer Premijer Orešković o Milijanu Brkiću kao ministru branitelja

Bivši je ministar napadao i komentirao sve redom, od premijera Tihomira Oreškovića, preko potpredsjednika Vlade Bože Petrova, bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje, glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje, svog nasljednika u Ministarstvu poduzetništva Darka Horvata pa sve do kandidata za novog ministra branitelja branitelja Milijana Brkića.

"Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste! ‪#‎samoreforme‬", napisao je na svojem Facebook profilu Gordan Maras.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li mu premijer i/ili novi ministar branitelja odgovoriti.

 

Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste! #samoreforme

Posted by Gordan Maras on Tuesday, February 23, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene