Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gordan Maras putem Facebooka komentirao je povlačenje Milijana Brkića, ali i prijedlog Proračuna za 2016. godinu


Saborski zastupnik Gordan Maras (SDP) često koristi Facebook za iznošenje vlastitog mišljenja. Obično su to statusi u kojima se osvrće na aktualna zbivanja, ali stav o Prijedlogu Državnog proračuna za 2016. odlučio je snimiti. Video je također objavio na popularnoj društvenoj mreži.

Vezani članci Darinko Kosor, Andrej Plenković, i Branimir Glavaš (Foto: Patrik Macek/Davor Javorovic/PIXSELL) Plenkovića politički počeo javno ucjenjivati HSLS, isto sprema i Glavašev HDSSB, no u HDZ-u uopće nisu zabrinuti Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) SDP kritizirao Bandićevu inicijativu: Zagrebu su potrebni novi mostovi, a ne parking zona

'Pozdrav iz mog ureda. Ovo je što mislim o prijedlogu ovogodišnjeg Proračuna RH za 2016. godinu. Deficit je isti kao i prethodne godine bez obzira na stopu rasta od dva posto, nema novca za naše školarce i za njihov prijevoz, nema novca iz hrvatskog budžeta za naše poduzetnike i obrtnike - drugim riječima 'no good'. Moja poruka za premijera Oreškovića 'Tim, this is not for the adoption, this one is for recycling', poručio je Maras u videu, a onda dokument koji ima u ruci bacio u koš za smeće.

U komentaru ispod videa Maras je napisao da je odlučio ne pisati post jer bi bio predugačak. 'A i slika govori više od tisuću riječi', zaključio je.

 

U videu pogledajte moj stav o Prijedlogu Državnog proračuna za 2016. godinu. No good!

Posted by Gordan Maras on Monday, 14 March 2016

'Na kraju je to ispala Karamarkova trgovina, Vasu za Lozančića'

Ranije se Maras osvrnuo na povlačenje Milijana Brkića iz utrke za ministra branitelja. Podsjetimo, Brkić je kao jedan od razloga za odustajanje naveo nesuglasje među vladajućima, kao i da je problem u Mostu čiju podršku nije dobio.

Među onima koji su komentirali njegovo odustajnje je i SDP-ov Gordan Maras.

Napisao je status na Facebooku.

'Orešković i Karamarko kao na placu, Vasu za Lozančića! Brkić odustao od ministarske funkcije navodno zbog otezanja i puno kandidata. Nije trebao ni postati kandidat zbog prepisanog diplomskog. Potrošio ga Karamarko. Na kraju je to ispala Karamarkova trgovina, Vasu za Lozančića. Sad čekamo dan, dva da Orešković supotpiše za Lozančića pa da se osvjedočimo "plac" politici koja je na djelu', poručio je.

 

Orešković i Karamarko kao na placu, Vasu za Lozančića!Brkić odustao od ministarske funkcije navodno zbog otezanja i...

Posted by Gordan Maras on Monday, 14 March 2016