Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevara birača?

Godinu dana HDZ-a i HNS-a: ''Priuštili su gorku rijeku građanima''

Arsen Bauk (Dnevnik.hr)
Arsen Bauk (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Arsen Bauk (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Godinu je dana koalicije HDZ-a i HNS-a. Dvije stranke zadovoljne su suradnjom.

HDZ i HNS ističu da je koalicija spasila zemlju od još jednih izbora i osigurala stabilnost u ključnom trenutku, kada je zbog krize u Agrokoru bilo ugroženo cjelokupno gospodarstvo. Oporba, očekivano, ponovno podsjeća da je riječ o prijevari birača.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zamalo ostao bez glasa Plenković u zanosu komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV: "Pokažimo svima tko je najveća stranka u Hrvatskoj'' Andrej Plenković dijeli se šakom i kapom Plenković komentirao veliko okupljanje ljevice, najavio i novi paket potpore umirovljenicima

Ističu kako je najgore to što nema reformi, pa ni one kurikularne, zbog koje je HNS i govorio da ulazi u Vladu.

''Svi oni dobri pokazatelji kojima svjedočimo ove godine bili bi upitni da smo prošle godine u ovo doba išli na izbore. To je doprinijelo političkoj stabilnosti'', rekao je Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a. .

''Mi smo imali izbor između stranke i države, stavili smo cilj na državu, na djecu, očekujemo da će dati rezultate i nadamo se da će građani prepoznati'', rekao je Stjepan Čuraj, saborski zastupnik HNS-a..

''Ima pjesma - prošla je duga godina dana, zove se gorka rijeka. Upravo tako, priuštili su gorku rijeku građanima'', kaže Arsen Bauk, saborski zastupnik SDP-a.

''Svi se trebamo bojati ovakve stabilnosti. Da se ne događaju promjene. Da je stabilno loše što se tiče svih pokazatelja'', kaže Nikola Grmoja, politički tajnik Mosta.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene