Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslava Oluje

General Miljavac: To se cijeli život ne može zaboraviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S generalom Pavlom Miljavcem, predsjednikom Generalskog zbora razgovarala je reporterka Nove TV Sabina Tandara Knezović.

General Pavao Miljavac, predsjednik Generalskog zbora u Specijalu Nove TV uživo je kazao kako se s odmakom od 20 godina, sjeti emocija i događaja. 'To se cijeli život ne može zaboraviti, bila je to veličanstvena pobjeda', kazao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bozanićeva Homilija u Kninu: 'Iako su hrvatske vlasti upućivale srpskom stanovništvu poziv da ostanu, oni su ipak bježali' Slika nije dostupna ovacije za predsjednicu 'Danas se sjećamo onih koji su slomili kičmu velikosrpskoj politici Slobodana Miloševića'

Današnji mimohod, kaže kod njega budi osjećaj sigurnosti za domovinu. 'I dan danas reagiramo na sve događaje koji se mogu podvesti pod nacionalnu sigurnost i dajemo svoje mišljenje i savjete. Imamo osjećaj da smo potrebni. U okolini se događaju neke čudne stvari i moramo biti na oprezu', napominje general Miljavac.

UŽIVO: SLIKA KOJA IDE U CIJELI SVIJET Sve je spremno za početak obilježavanja velikog datuma u hrvatskoj povijesti

Podsjeća da je hrvatska vojska profesionalna i tehnološki sve jača. Osvrnuo se i na podjele oko Oluje kazavši da ne treba raditi razlike u podsjetniku na tu uspomenu. 'Oluju ne bi trebalo dijeliti na dnevnopolitičkoj razini. Trebalo bi je uzdignut izvan svega toga', zaključio je.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene