Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gallagherov živčani ispad na snimanju albuma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Braća Liam i Noel Gallagher po tko zna koji put dokazuju svoju tešku narav kad su u zajedničkoj prostoriji, dakle Oasis su ponovno u uobičajenom radnom modu

Pjevač Oasisa Liam Gallagher doslovce je izletio živčan iz studija s glazbenog sessiona i snimanja pjesme za novi album 'Dig Out Your Soul' u Los Angelesu, Ali se nakon ispada vratio u studio gdje je zatražio od glazbenika da ga netko odveze u hotel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pjevač ispričao bizaran slučaj Liamu obožavatelj s glave šmrkao perut Slika nije dostupna Noel Gallagher nastupio sa slomljenim rebrima

'Liam je izašao tijekom snimanja 'The Boy With The Blues', njegove pjesme inspirirane gospelom. Pjevao je neke prateće vokale koji bi bili više prikladni za boy bend Westlife. Svi u bendu su se smijuljili, a ja sam pitao: 'Gdje smo to dovraga završili?'', izjavio je njegov brat Noel Gallagher i dodao da je to razbjesnilo Liama.

'Izletio je iz studija, ali je ubrzo shvatio da se nalazi usred Los Angelesa i da ne zna voziti, pa se vratio i pitao može li ga netko odvesti do hotela.', završio je Liam.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene