Reakcije na tvrdnje Zdravka Mamića o bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović stižu i od saborskih zastupnika, ali i od premijera Andreja Plenkovića koji kaže da su HDZ-ove financije transparentne. SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac napravila je gaf izjavivši da je Grabar-Kitarović pjevala na Mamićevom rođendanu.


Reakcije na tvrdnje Zdravka Mamića o bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović ne jenjavaju. Među njima našla se i SDP-ova Sabina Glasovac koja je optužila bivšu predsjednicu da je pjevala na rođendanu Zdravka Mamića.

Vezani članci Krušlin pušten na slobodu - 3 VIDEO Dva osječka suca i Drago Tadić idu u istražni zatvor, donesena odluka i za braću Mamić. Krušlin išetao iz zgrade Županijskog suda Provjereno: Zdravko Mamić optužuje suce - 2 Pogledajte što je Zdravko Mamić ekipi Provjerenog još prije dvije godine govorio o druženju s osječkim sucima

''Činjenica da je Kolinda Grabar-Kitarović u jeku predizborne kampanje pjevala na rođendanu Zdravka Mamića kao Marilyn Monroe svojevremeno jednom američkom predsjedniku. Isto je u jeku kampanje najavila ukoliko njezin prijatelj Mamić završi u zatvoru, da će mu peći i donositi kolače'', izjavila je Glasovac.

No bivša predsjednica nije pjevala na Mamićevom, već na rođendanu preminulog gradonačelnika Milana Bandića

Video je na svom Facebook profilu podijelio mostovac Nikola Grmoja, rekavši da "predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću."

Nadalje, Grabar-Kitarović je ranije rekla da bi kolače u zatvor nosila - Milanu Bandiću.