Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Frano Matušić: Prljava kampanja Željke Antunović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik i predsjednik dubrovačko-neretvanskog odbora HDZ-a Frano Matušić reagirao je danas na jučer iznesene tvrdnje zamjenice predsjednika SDP-a Željke Antunović u vezi s prodajom spornog zemljišta na otoku Mljetu, ocijenivši njezin istup kao izuzetno prljavi početak SDP-ove predizborne kampanje na tom području.

"HDZ zanima samo istina, a prodaja zemljišta na otoku Mljetu je nezakonita jer je prodano državno, a ne općinsko zemljište", rekao je Matušić na konferenciji za novinare u Dubrovniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DESANTNI BROD U LUCI Na Mljet se iskrcali vojska i raketni sustav velikog dometa, iz MORH-a napokon objasnili o čemu se radi Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija na Mljetu: 79-godišnjak automobilom sletio u more i poginuo

Istaknuo je da je država uknjižena kao vlasnik toga zemljišta, da načelnik općine Mljet Nikola Hajdić (SDP) nije mogao raspolagati zemljištem, na što je bio i upozoren od općinskog državnog odvjetništva tijekom natječaja za prodaju.

"Zemljište na Mljetu prodano je kao građevinsko iako je po prostornom planu Dubrovačko-neretvanske županije navedeno da je riječ o zelenoj zoni", naglasio je Frano Matušić ocijenivši jučerašnji istup Željke Antunović u Dubrovniku kao izuzetno prljavi početak SDP-ove predizborne kampanje na tom području.

Zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunović jučer je na konferenciji za novinare u Dubrovniku ustvrdila da postoje "prljava politikantska podmetanja prema načelniku općine Mljet i da su se ona digla na najvišu razinu, u što se uključila i Vlada i sam premijer Ivo Sanader".

Ustvrdila je, uz ostalo, da "istinom manipuliraju i glasnogovornik Vlade Ratko Maček te HDZ-ov saborski zastupnik Frano Matušić koji skreću pozornost sa stvarnih problema kako bi obranili svoga šefa".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene