Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Val hladnoće zahvatio Dalmaciju

VIDEO: Zaledilo se more u uvali kod Pirovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog niskih temperatura zaledilo se more u uvali kod Tisnog. Snijeg je padao i na Dubrovačkom području, a zadržao se čak i u Pločama, gdje je jutros izmjereno tri centimetra.

Zbog izrazito niskih temperatura i snijega koji je napadao tijekom jučerašnjeg dana, Šibensko-kninska županija je donijela odluku da danas neće biti nastave u osnovnim i srednjim školama na području te županije, izvijestio je Ured župana. O početku nastave župan Goran Pauk odluku će donijeti danas. Škole nema niti u Imotskom.

Pročitajte i ovo U Ninu se izlila riječica - 11 jaka kiša i olujno jugo FOTO/VIDEO Velika poplava na području Zadra: Zabilježen najjači udar juga - 98 kilometara na sat Tuča u Splitu Snijeg na Dinari Jako nevrijeme pogodilo Dalmaciju: Pijavica na Šolti, tuča zabijelila Split

Snijeg je padao i na Dubrovačkom području, a zadržao se čak i u Pločama, gdje je jutros izmjereno tri centimetra, stoji na stranicama DHMZ-a. Snijeg je pao i na otoku Hvaru te i u Biogradu na moru.

Jutros u 6 sati najhladnije je bilo na Zavižanu, gdje je izmjereno -19 stupnjeva, dok je zagrebačko Sljeme drugo najhladnije mjesto u zemlji s izmjerenih -14 stupnjeva Celzija. Uz to na Zavižanu je izmjereno čak 64 centimetra snijega, dok je na Sljemenu izmjereno tek 6 centimetara bijelog pokrivača.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene