U centru Zagreba okupilo se 300-tinjak ljudi. Nosili su transparente na kojima je, između ostalog, pisalo 'Jedna radnička klasa, jedna zajednička borba' .


Izađimo i mi na ulice, pridružimo se borbi naroda BiH za socijalno pravedno društvo. Pokažimo politici i krupnom kapitalu da nismo njihove lutke koje će moći i dalje nesmetano pljačkati! Želimo društvo za 99% ljudi, a ne društvo političko-tajkunske oligarhije!, pisalo je u pozivu na Skup podrške radničkim prosvjedima u BiH, koji je objavljen na Facebooku.

Sarajevo: Stotinjak prosvjednika ponovno blokiralo promet i traže ostavke

Vezani članci Vozilo HGSS-a HGSS-ovcima tijekom noći pokidali brisače, skinuli tablice i retrovizor: ''Ovakvim se postupcima može ugroziti nečiji život'' Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela Objavljeni detalji stravičnog pronalaska na Papuku: Smrznuli se 26-godišnjak i 38-godišnjak iz Požeško-slavonske županije

U centru Zagreba okupilo se 300-tinjak ljudi. Nosili su transparente na kojima je, između ostalog, pisalo 'Ne ratu među narodima, ne miru među klasama', 'Jedna radnička klasa, jedna zajednička borba' i 'Zauzmi, obrani, proizvodi'.

Dvije ženske osobe odvedene su u policijsku postaju zbog narušavanja javnog reda i mira, doznajemo u zagrebačkoj policiji. Protiv njih će podnijeti prekršajne prijave nakon čega će biti puštene kući.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook