Tijekom krstarenja po hrvatskoj obali luksuzni brod zaustavit će se u Zadru, Splitu, Hvaru i Dubrovniku.


Na internetskom portalu za upoznavanje swingerskih parova sdc.com oglašava se "zavodljivo i privlačno krstarenje duž hrvatske rivijere".

Vezani članci Opasna zgrada, branitelji na čekanju - 2 Gdje je zapelo? Stanari braniteljske zgrade pet godina čekaju sanaciju nakon požara: "Obećanja smo se dosad naslušali... Imamo toga i previše" Cesta u Omišu koja će privremeno biti zatvorena - 2 Omiš čeka kaos zbog izgradnje obilaznice, umjesto cestom mogu brodicama. Mještani su bijesni: "Idemo na Mars, ali ne možemo premostiti 60 metara Cetine“

SCD Lifestyle Cruis trebalo bi se održati iduće godine, odnosno 2015., i to od 2. do 10. rujna. Luksuzni, 180 metara dugi brod, na putovanje kreće iz Venecije, a zaustavlja se u Zadru, Splitu, Hvaru, Kotoru i Dubrovniku, nakon čega se vraća u Veneciju.

"Miris soli i kreme za sunčanje u zraku, erotični ambijent, talijanska i hrvatska rivijera plus oko 682 seksi ljudi sa slobodom da rade praktički sve što žele...recite da ovom vrućem neredu", poruka je organizatora uz dodatak zainteresiranima da ne čekaju s rezervacijom kabine jer se njihova krstarenja, tvrde, s razlogom rasprodaju.

Swingers Cruise je, objasnili su, okupljanje istomišljenika, a kristarenje je dozvoljeno samo parovima. Samcima neće biti dopušten ukrcaj, kao ni onima koji stignu bez svog partnera. I iskusni i zantiželjni parovi su dobrodošli, tvrde organizatori koji vjeruju da će se prosječna dob putnika kretati od ranih 30-ih do kasnih 40-ih godina.

"Seks na javnom prostoru nije dopušten iz vrlo jednostavnog razloga: Posada ne treba biti podvrgnuta tome i stoga se seksualna aktivnost treba odvijati u privatnosti kabina ili na područjima specijaliziranim za "igru"", objasnili su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook