Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos zbog nevremena

FOTO Potpuna blokada: Autoceste zatrpane snijegom, pogledajte što su jutros snimile kamere HAK-a

Snijeg na autocestama - 6
Snijeg na autocestama - 6 HAK
Aktualno Galerija Snijeg na autocestama - 6 Snijeg na autocestama - 6 Foto: HAK Snijeg na autocestama - 5 Snijeg na autocestama - 5 Foto: HAK Snijeg na autocestama - 4 Snijeg na autocestama - 4 Foto: HAK Snijeg na autocestama - 3 Snijeg na autocestama - 3 Foto: HAK +1 Snijeg na autocestama - 2 Galerija 1/6 >>
Cijele dionice autocesta zatrpane su snijegom. HAK moli građane za strpljenje.

Dalmacija je i danas odsječena od ostatka zemlje, HAK moli vozače da ne kreću na put. Za dijelove zemlje upaljen je crveni meteoalarm.

Da je stanje i više nego ozbiljno, potvrđuju i prizori koje su jutros snimile kamere HAK-a. Na njima se vide nanosi snijega i zatrpane cijele dionice autoceste. 

Snijeg na autocestama - 6 Snijeg na autocestama - 4 Foto: HAK

Snijeg na autocestama - 6 Snijeg na autocestama - 2 Foto: HAK

"Zbog iznimno nepovoljnih vremenskih uvjeta uzrokovanih snijegom u Lici i Gorskom kotaru te jakom burom povremeno s olujnim i orkanskim udarima u priobalju, trenutačno NEMA slobodnog cestovnog pravca niti za jednu skupinu vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.
U tijeku je zimsko održavanje cesta, pa su česti zastoji iza vozila zimske službe, koja se kreću sporije", navode u HAK-u.

Korisnike mole za strpljenje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene