Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjera pred kućom

FOTO Policija zavirila u vrećice supruge Nadana Vidoševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnika i suprugu Nadana Vidoševica na Gornjem Prekrižju zaustavila je policija koja čuva kuću te su pregledali stvari koje je gospođa Vidošević imala kod sebe, kako bi ustvrdili da ne iznosi eventualne dokaze.

Odvjetnik Nadana Vidoševica, Dražen Delač, ispred obiteljske kuće osumnjičenika u aferi remorker, došao je po Inu Vidošević na Gornjem Prekrižju. Nakon 10 metara zaustavila ih je policija koja čuva kuću te pregledala stvari kako bi se uvjerili da gospođa Vidošević ne iznosi umjetnine i ostale dokaze.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Iz vile Nadana Vidoševića, na Gornjem Prekrižju u Zagrebu, policija je jutros počela iznijela umjetnine koje će prevesti u Muzej suvremene umjetnosti. O svemu će brigu preuzeti Državni ured za upravljanje državnom imovinom.

Još se ne zna hoće li mu blokirati privatne bankovne račune. Idući tjedan ministarstvo financija počinje češljati poslovanje HGK u posljednjih 10 godina. Nadanu Vidoševiću sada preostaje dokazati kako je stekao svu svoju imovinu. Ako u tome uspije, država će mu morati platiti i odštetu za sve što u blokadi izgubi vrijednost.

>> Otkriveno što je Nadan Vidošević čuvao u tajnom bunkeru

Podsjetimo, USKOK je zatražio blokadu njegove cjelokupne imovine jer ga sumnjiči da je Hrvatsku gospodarsku komoru oštetio za najmanje 35 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene