Odvjetnika i suprugu Nadana Vidoševica na Gornjem Prekrižju zaustavila je policija koja čuva kuću te su pregledali stvari koje je gospođa Vidošević imala kod sebe, kako bi ustvrdili da ne iznosi eventualne dokaze.


Odvjetnik Nadana Vidoševica, Dražen Delač, ispred obiteljske kuće osumnjičenika u aferi remorker, došao je po Inu Vidošević na Gornjem Prekrižju. Nakon 10 metara zaustavila ih je policija koja čuva kuću te pregledala stvari kako bi se uvjerili da gospođa Vidošević ne iznosi umjetnine i ostale dokaze.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Teška prometna na autocesti A3: Kamionom naletio na pješaka koji je stajao pored vozila u kvaru pa pobjegao, pješak na mjestu poginuo Dejan Hriljac, načelnik Policijske postaje Krk Misterij žene s amnezijom: Iz cijelog svijeta stižu dojave, načelnik policije objasnio zašto je dosad nisu identificirali po otiscima prstiju

Iz vile Nadana Vidoševića, na Gornjem Prekrižju u Zagrebu, policija je jutros počela iznijela umjetnine koje će prevesti u Muzej suvremene umjetnosti. O svemu će brigu preuzeti Državni ured za upravljanje državnom imovinom.

Još se ne zna hoće li mu blokirati privatne bankovne račune. Idući tjedan ministarstvo financija počinje češljati poslovanje HGK u posljednjih 10 godina. Nadanu Vidoševiću sada preostaje dokazati kako je stekao svu svoju imovinu. Ako u tome uspije, država će mu morati platiti i odštetu za sve što u blokadi izgubi vrijednost.

>> Otkriveno što je Nadan Vidošević čuvao u tajnom bunkeru

Podsjetimo, USKOK je zatražio blokadu njegove cjelokupne imovine jer ga sumnjiči da je Hrvatsku gospodarsku komoru oštetio za najmanje 35 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook