Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema izlijevanja nafte

FOTO: Nevrijeme potopilo turistički brod na Hvaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Starom Gradu na Hvaru noćas je jako jugo potopilo turistički brod 'Borna'.

Kako nam je javio čitatelj na moj.report@novatv.hr za sada nema izlijevanja nafte.

Pročitajte i ovo Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Herojski pothvat! Utrčao u vodu da spasi čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Bio je u šoku, nije reagirao, a brzo se dizala razina vode" Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo

Olujno jugo je u Šibeniku izbacilo dupina iz mora, a podsjetimo, sinoć je nevrijeme poharalao Dalmaciju. U Splitu i na širem splitskom području jako nevrijeme stvorilo je brojne probleme u prometu i s opskrbom struje. Nevremena je bilo i u Dalmatinskoj zagori, na otocima te na području Zadra.

>> Olujno nevrijeme u Dalmaciji: Iskakali šahtovi, padala stabla, nestajalo struje...

Jaka kiša praćena olujnim jugom sinoć je zahvatila splitsko područje te su zbog velike količine padalina iskočili šahtovi na 20-ak mjesta u Splitu, nakon čega se voda izlijevala na prometnice uzrokujući povremene zastoje i gužvu u prometu.

Nevrijeme je trajalo više od sat vremena te je u tom razdoblju otklazala i signalizacija na više semafora u Splitu, a u nekim dijelovima grada električari su preventivno kratkotrajno isključivali struju kako ne bi zbog vodenih naplava došlo do strujnih udara, doznaje se u ŽC 112.

Ako imate snimke ili fotografije nevremena, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene