Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zabave na plažama danonoćno traju, i dalje je navala na bungee jumping na našim mostovima. Neopterećeni gosti Jadrana razmišljaju samo kako se što bolje zabaviti.


Zbog olujne bure neki su mostovi zatvoreni za vozače. Šibenski je širom otvoren za vozače i skakače. 'Objasnili su mi da je oprema nova i da se nikad ništa nije dogodilo i eto', rekao je Nils, turist iz Njemačke. Nakon skoka ruke su mu se itekako tresle. 'Adrenalin, adrenalin, preporučujem, genijalno, genijalno!', rekao je uzbuđen Nils.

Vezani članci Rt Kamenjak Kupači, oprez: U Istri se teško ozlijedila 22-godišnjakinja. Skočila u more s visine od 14 metara Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarner Za Uskrs se u Hrvatskoj odmaralo 40 tisuća turista: "Moramo biti spremni da ćemo se nositi s mjerama koje zemlje poduzimaju kako bi zadržale goste kod kuće"

Uz cestu prema otoku Murteru, tek se poneki stranac zaustavi kupiti naš izvorni proizvod. 'Nije još krenulo, ne znam ali vidjet ćemo', kaže prodavač rakije. A na murterskim pješčanim plažama, zabava traje uvijek.

Ocijena ljeta iz slavonske perspektive vrlo je visoka. Djevojke kažu: 4 ili 4 i pol! Ove Slavonke na moru ništa ne planiraju. Tek su neki događaji podcrtani u kalendaru. 'Sutra je Colonia ovdje. To je bend iz Slavonije i idemo na koncert', kažu djevojke.

Ostat će još neko vrijeme i jedan koncert nije dovoljan. Vruće ljeto traje. Na moru i uz njega svi se osjećaju dobro.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.