Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uživa u vili

''Evo ga Plenki'': Predsjednik Vlade otkrio kako provodi godišnji, je li se okupao i tko je glavni u kuhinji

Andrej Plenković
Andrej Plenković DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrej Plenković Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr Ljetovanje političara: Državne rezidencije - 1 Ljetovanje političara: Državne rezidencije - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković Galerija 1/3 >>
Premijer Andrej Plenković s obitelji već četvrto ljeto godišnji odmor provodi u državnoj rezidenciji kod Rijeke, a otkrio je kako provodi godišnji odmor.

Četvrtu ljetnu sezonu predsjednik Vlade provodi u vili Costabella, nedaleko od Rijeke, a tamošnji su ga stanovnici već prihvatili kao svojega. Šeta se u ležernoj odjeći, a mnogu ga zaustavljaju kako bi ga pozdravili ili se s njim fotografirali. ''Evo ga Plenki'', komentiraju prolaznici kad ugledaju predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u svom gradu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

Premijer je za Novi list otkrio da im je jako lijepo i da su već ''poludomaći''.

''Malo ćemo se odmoriti, družiti… vrijeme je za obitelj. Ovaj posao, nažalost, za nju ne ostavlja previše vremena. Uživat ću u kavi, u dobrom društvu, odmarati, pomagati supruzi u kuhanju…'', otkrio je planove i dodao da je on u kuhinji pomoćna snaga, a supruga je glavna.

''Osim toga, moram paziti na liniju. Zadovoljan sam i držim se po pitanju kilograma dobro, dosta bolje nego prije nekoliko godina'', ocijenio je. Kaže da je već odigrao košarkašku utakmicu s dečkima iz Opatije, ali se još nije okupao, a potrudit će se i uhvatiti malo boje.

''Opatija mi je draga i nekako sam se ovdje već uklopio. Ugodno mi je ovdje, ljudi su jako simpatični i osjećam se dobro, pa zato i dolazim. Volim doći, imam već i neke svoje omiljene punktove, svoj trokut, mjesta koja moram obići – Konzum, tržnica, Mimoza, Tik-Tak. Imam svoje rituale u Opatiji koji neće biti baš svakoga jutra, ali svakih nekoliko dana sigurno'', rekao je za Novi list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene