Premijer Andrej Plenković s obitelji već četvrto ljeto godišnji odmor provodi u državnoj rezidenciji kod Rijeke, a otkrio je kako provodi godišnji odmor.

Galerija


Četvrtu ljetnu sezonu predsjednik Vlade provodi u vili Costabella, nedaleko od Rijeke, a tamošnji su ga stanovnici već prihvatili kao svojega. Šeta se u ležernoj odjeći, a mnogu ga zaustavljaju kako bi ga pozdravili ili se s njim fotografirali. ''Evo ga Plenki'', komentiraju prolaznici kad ugledaju predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u svom gradu.

Vezani članci Vili Beroš Beroš na Vladi objasnio zašto se predlaže kraće trajanje izolacije: "Prate se podaci i o 14 dana samoizolacije" Andrej Plenković Plenković o aktualcu: "Što bismo mi trebali ako netko baca blato po nama? Kavanska ogovaranja zaslužuju čvrsti odgovor"

Premijer je za Novi list otkrio da im je jako lijepo i da su već ''poludomaći''.

''Malo ćemo se odmoriti, družiti… vrijeme je za obitelj. Ovaj posao, nažalost, za nju ne ostavlja previše vremena. Uživat ću u kavi, u dobrom društvu, odmarati, pomagati supruzi u kuhanju…'', otkrio je planove i dodao da je on u kuhinji pomoćna snaga, a supruga je glavna.

''Osim toga, moram paziti na liniju. Zadovoljan sam i držim se po pitanju kilograma dobro, dosta bolje nego prije nekoliko godina'', ocijenio je. Kaže da je već odigrao košarkašku utakmicu s dečkima iz Opatije, ali se još nije okupao, a potrudit će se i uhvatiti malo boje.

''Opatija mi je draga i nekako sam se ovdje već uklopio. Ugodno mi je ovdje, ljudi su jako simpatični i osjećam se dobro, pa zato i dolazim. Volim doći, imam već i neke svoje omiljene punktove, svoj trokut, mjesta koja moram obići – Konzum, tržnica, Mimoza, Tik-Tak. Imam svoje rituale u Opatiji koji neće biti baš svakoga jutra, ali svakih nekoliko dana sigurno'', rekao je za Novi list.