Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivo spojene žice

Greška HEP-a uništila kućanske aparate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Struja je zagorčala život stanovnicima zagrebačke Dubrave.

Građanima su se pokvarili kućanski aparati, pucale žarulje, bili su bez grijanja i tople vode. Za sve su krivi radnici Elektre koji su krivo pospajali žice. 'Zapalio se dio stvari u garaži. Sva sreća, sestra je to vidjela pa je došla i ugasila, a onda smo poslije vidjeli da su otišli mnogi aparati i centralno, garažna vrata i ostale stvari u kući', kaže jedan od mještana Dubrave.

Pročitajte i ovo Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi Subvencije i Vlada - 2 Pritisak Europske komisije Hoće li Vlada ukinuti subvenciju za energente? "E sad, što će biti nakon izbora, ja ne vjerujem HDZ-u ni kad darove nose"

 Dok nije stigao majstor bili su i bez grijanja. Materijalna šteta za njihove prihode nije mala. HEP-ovci priznaju grešku. Utvrdit će štetu i u potpunosti građanima nadoknaditi troškove. Stanovnici zagrebačke Strumičke ulice nadaju se samo da ovakvih opasnih pogrešaka više neće biti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene