Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKSKLUZIVNO istraživanje

EKSKLUZIVNO istraživanje: Najpopularniji i najnepopularniji ministri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agencija Ipsos Puls napravila je ekskluzivno istraživanje za Dnevnik Nove TV u kojem su građani rekli što misle o godinu dana Kukuriku koalicije na vlasti.

Godinu dana od pobjede Kukuriku koalicije DNEVNIK Nove TV provodi sustavno istraživanja o raspoloženju građana Vladom Zorana Milanovića. Baš i kao nakon 100 dana, te nakon šest mjeseci.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku"

>> EKSKLUZIVNO istraživanje: Koje poteze Hrvati zamjeraju Milanovićevoj Vladi?

Godinu dana nakon pobjede 62 posto građana rad Vlade ocijenilo je ispod svojih očekivanja, a njih 30 posto od Vlade je dobilo što je i očekivalo. Samo 3 posto građana oduševljeno je radom Vlade.

Vidljiv je pad očekivanja u radu Vlade, jer još tamo nakon prvih 100 dana, 47 posto građana rad Vlade ocijenilo je u skladu sa svojim očekivanima, a 42 posto građana tada je smatralo da Vlada radi ispod očekivanja.

Tko je to razočaran Vladom?

Da Vlada radi ispod njihovih očekivanja misle građani u dobi između 30 i 44 godina, i to njih 70 posto, visokoobrazovani sa 69 posto, birači sa sela sa 70 posto, te Ličani i stanovnici Banije sa 69 posto.

A tko nije...

Mlađi do 30 godina su dobili od Vlade što su i očekivali, misli to 35 posto tih birača. Ali i 35 posto birača u dobi između 45 i 60 godina, zadovoljno je radom lade. Stanovnici u gradovima, njih 35 posto zadovoljno je radom Vlade, kao i 38 posto birača Istre i Primorja.

Kukuriku birači podijeljeni

Birači Kukuriku koalicije podijeljeni su u očekivanjima rada Vlade, ali njih 49 posto misli da Vlada radi ispod očekivanja, a njih 44 u skladu s očekivanjima. To je 'alarm za uzbunu', budući da je nakon 100 dana s očekivanjima od Vlade bilo zadovoljno 60 posto, a nezadovoljnika je tada bilo tek 28 posto.

U Dnevniku Nove TV u 19:15 sati doznajte tko su ministri koje građani doživljavaju pozitivno i koji su ministri kojima građani nisu naklonjeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene